Τρίτη
8
Οκτώβριος
TOP

Closing season event στο Poseidon Οcean View με υψηλή γαστρονομική φινέτσα

Αποχαιρετώντας μία εξαιρετική καλοκαιρινή σεζόν το Poseidon Οcean View διοργανώνει ένα τελευταίο get together κι ένα ξεχωριστό διήμερο closing season event το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Δυο autumn βραδιές υψηλής γαστρονομικής φινέτσας με εκλεπτυσμένα πιάτα δια χειρός του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Πυλιώτη, με καλή μουσική και την ειδυλλιακή θέα του μεσσηνιακού κόλπου.

Το Poseidon Ocean View, το περίφημο εστιατόριο στην καρδιά της μεσσηνιακής «ριβιέρας», ετοιμάζει μια διήμερη γαστρονομική εμπειρία αναδεικνύοντας την ποιότητα των μεσσηνιακών προϊόντων μέσα από το προσεγμένο μενού του και μια εξαιρετική wine list.

Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίζεται το Σάββατο. Στο μενού θα πρωταγωνιστήσουν πιάτα που συνδυάζουν μυρωδιές και πρώτες ύλες από το βουνό και τη θάλασσα. Μανιτάρια και βότανα από υψόμετρο 400 μέτρων θα αναδείξουν συνταγές ψαρικών και θαλασσινών που θα συμπληρώσουν αρμονικά οι προτάσεις από την wine list με οίνους Μεσσήνιου παραγωγού.

Ο Δημήτρης Πυλιώτης εμπνέεται από την εύφορη μεσσηνιακή γη και επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά, τις πιο προσεγμένες πρώτες ύλες δημιουργεί ένα μενού με αριστοτεχνική ισορροπία γεύσεων και υφών.

Στο μενού συνδυάζονται αγνές πρώτες ύλες από το βουνό και τον θαυμαστό Ταΰγετο (υψόμετρο 400 μ.) και πάντοτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Το μενού της ημέρας περιλαμβάνει διάφορα στάδια απόλαυσης στο πλαίσιο ενός… Μaster chef challenge!

Μaster chef challenge

MOUNTAIN & SEA

First stage

Beef Tartare

Μοσχάρι Ταΰγετου Ταρταρ με μαγιονέζα από μανιάτικα φύκια (νορι) και αυγά  Αλαγονίας με φρέσκια τρούφα Δυρραχίου

Second stage

Shrimp trachanoto

Τραχανάς απο πρόβειο γάλα και σιτάρι με μανιτάρια Ταΰγετου, γαρίδες μεσσηνιακού κόλπου και ζωμό από σφυρίδα.

Third stage

Grouper Fricassee

Σφυρίδα αλιευμένη στα ανοιχτά της Κορώνης με άγρια χόρτα, μυρουδιές και μανιτάρια Ταΰγετου φρικασέ με αυγολέμονο.

Fourth stage

Surf & turf

Τρυφερό φιλέτο μόσχου Ταΰγετου με γαρίδα μεσσηνιακού κόλπου με τρούφα και πατάτες από 400 μέτρα υψόμετρο

Fifth stage

Goji berries panacota With chia

50 euros for 2 persons – Το μενού είναι σχεδιασμένο για 2 άτομα

Ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων με υλικά αμιγώς επιλεγμένα από τον Ταϋγέτου και τον Μεσσηνιακό κόλπο που συνδυάζει η Καλαμάτα

Μια διήμερη εξερεύνηση γεύσεων που θα ρίξει με τρόπο «αιθέριο» και μοναδικό την πιο νόστιμη αυλαία για το καλοκαίρι του 2023. Με αυτό τον τρόπο το Poseidon Ocean View, που κι αυτό το καλοκαίρι μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φίλων του καλού φαγητού, θα αποχαιρετήσει μια ακόμη επιτυχημένη θερινή σεζόν βάζοντας… πλώρη  για το 2024.

You’re all invited…