Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Δ.Κ.Β Καλαμάτας: «Η χελώνα που ήθελε να πετάξει… αλλιώς» παρουσιάστηκε στα Φιλιατρά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στις 11 το πρωί η παρουσίαση του βιβλίου «Η χελώνα που ήθελε να πετάξει… αλλιώς» (εκδόσεις ΔΙΣΙΓΜΑ) στον χώρο του Παραρτήματος Τριφυλίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

Η ζεστή αίθουσα του Παραρτήματος Τριφυλίας γέμισε παιδιά και γονείς όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και της Πυλίας αλλά και από την Ηλεία.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Υπεύθυνη του Παραρτήματος Γαρυφαλιά Τεριζάκη που συντόνισε και την εκδήλωση ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι δύο συγγραφείς, Ειρηλένα Παντελοπούλου, Λογοθεραπεύτρια ΜΑ, η οποία και υπέγραψε τα βιβλία στο τέλος, και Ειρήνη Γερμπανά, Λογοθεραπεύτρια Μsc,  σε  διαδικτυακή σύνδεση.

Τα παιδιά χόρεψαν και συμμετείχαν σε εικαστικό εργαστήρι που υλοποίησαν στο τέλος της εκδήλωσης οι εκπαιδευτικοί της βιβλιοθήκης Γαρυφαλιά Τεριζάκη και Μαρία Μιχαήλ.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΔΙΣΙΓΜΑ και το κέντρο θεραπειών “Learn and relieve”, με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ.