Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Δείτε αύριο LIVE το ντέρμπι Καλαμάτας 80- Μίλωνα από το Best Hybrid 1 και το ESAP TV

Συνεχίζοντας τα back to back ντέρμπι η Καλαμάτα 80 αντιμετωπίζει αύριο τον ισχυρό και με ευρωπαϊκές παραστάσεις και επιτυχίες, Μίλωνα. Στόχος των καλαματιανών να αποσπάσουν βαθμούς που για τη συνέχεια και την επιδίωξη της παραμονής παίζουν καθοριστικό ρόλο. Τον συναρπαστικό, όπως αναμένεται, αυτόν αγώνα θα προβάλει LIVE το κανάλι της ESAP TV στο Youtube και η τηλεόραση BEST μέσω του ψηφιακού καναλιού Best Hybrid 1.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Κουτσούλας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Μισιάκα.

Π. ΝΤΑΚΟΥΡΗΣ: «ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ100% ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ»

«Έχουμε άλλο δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Πολύ απαιτητικό. Ο Μίλωνας είναι ομάδα που έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και έχει πάρει ρυθμό από τις επιτυχίες που έκανε στην ευρωπαϊκή του πορεία, καθώς και το γεγονός ότι έχει εδραιωθεί στην 4η θέση. Για εμάς όμως, είναι άλλο ένα παιχνίδι όπου κυνηγάμε τους βαθμούς στο δύσκολο έργο μας» σημείωσε αρχικά ο κ. Ντάκουρης για να τονίσει πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα του η οποία σε διάστημα λίγων ημερών παίζει τρία δύσκολα παιχνίδια και καλείται να διαχειριστεί την κούραση, τα ταξίδια και τους μικροτραυματισμούς. «Πρέπει να διαχειριστούμε αυτή τη διαδικασία του Κυπέλλου, την Τετάρτη, και του παιχνιδιού αύριο, αλλά και κάποιους μικροτραυματισμούς. Παίζουμε τρία ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας. Στα τελευταία παιχνίδια και με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η ομάδα έδειξε ότι έχει ένα καλό ρυθμό και ότι παίζουμε καλά. Κι αύριο θα δώσουμε το100% του εαυτού μας έτσι ώστε να πάρουμε πόντους που μας χρειάζονται.»

Στην προσπάθεια αυτή, κομβικός ο ρόλος του κόσμου που καλείται αύριο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου της Καλαμάτας. «Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου γιατί ο κόσμος συμβάλλει πάρα πολύ στα παιχνίδι μας. μας στηρίζει και σίγουρα θα γίνει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι», σημείωσε ο προπονητής της Καλαμάτας 80.

Με τον ίδιο αντίπαλο η Καλαμάτα 80 θα διασταυρώσει τα ξίφη της στις 6 Μαρτίου για τον θεσμό του Κυπέλλου. Οι «λύκοι» κληρώθηκαν με τον Μίλωνα τον οποίο θα υποδεχθούν στην έδρα τους.

Για το κύπελλο ο κ. Ντάκουρης τόνισε πως πρόκειται για «έναν  τελείως ξεχωριστό θεσμό.  Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάλι την ομάδα του Μίλωνα και είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, χωρίς άγχος. Θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε ώστε να πάμε για πρώτη φορά σε final 4 Κυπέλλου.»

Σ. ΤΡΙΑΝΤΟΥ