Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Δείτε LIVE στο Best Hybrid 1 τη διάλεξη του Δ. Βρεττάκου στην Χώρα: «Πύλος, ένας παγκόσμιος πολιτισμός στον χώρο και τον χρόνο» (video)

Η ιστορία και ο πολιτισμός έχουν τη δική τους περίοπτη θέση και η αναφορά σε αυτά, προσδίδει πολύ μεγάλη αξία στο σήμερα.  Στην αίθουσα του κινηματογράφου REX στην Χώρα ξεχωριστή η διάλεξη-ομιλία του Επικεφαλής του συνδυασμού «Νεστόριος Σοφία» και υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Δημήτρη Βρεττάκου, με τίτλο: «Πύλος, ένας παγκόσμιος πολιτισμός στον χώρο και τον χρόνο». 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διάλεξη μέσω του BEST HYBRID 1 και στο youtube και στο facebook του Best TV Πελοποννήσου.

O Δημήτρης Βρεττάκος μίλησε το βράδυ του Σαββάτου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST για αυτήν του την πρωτοβουλία που συνδυάζεται με την επιλογή να φέρει στο προσκήνιο την γνώση για την ιστορία της περιοχής, με ελεύθερη είσοδο προς όλους. «Να τονίσω την διεθνή παρουσία της Πύλου, ως πύλη πολιτισμού ανά τους αιώνες. Ο πολιτισμός είναι ένας άξονας που θέλουμε να προωθήσουμε την περιοχή μας, ώστε να έχουμε μια πολύ μεγάλη ανάπτυξη», σημείωσε ο κ. Βρεττάκος.

Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες της Πυλίας απηύθυνε ο Δημήτρης Βρεττάκος με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST tv το βράδυ του Σαββάτου.