Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Δείτε σήμερα στις 7μ.μ. στο BEST Hybrid 1 την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Το σήμα για την εκκίνηση του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δίνεται το απόγευμα, με την εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, η οποία προσδοκάται ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαμορφώσει στο εξής, όρους «πολιτικής αλλαγής».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 19:00 LIVE AΠΟ ΤΟ BEST HYBRID 1 την εναρκτήρια ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Όσοι διαθέτετε smart τηλεοράσεις πατήστε το “κόκκινο” κουμπί και εισέρχεστε στην κατηγορία LIVE και επιλέγετε το BEST HYBRID 1

Στη διάρκεια, όμως, των τεσσάρων ημερών που θα εξελιχθεί η κορυφαία για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κομματική διαδικασία, προεξοφλείται πως κριθούν πολλά περισσότερα για το ρόλο, τη δυναμική και τη λειτουργία του κόμματος, από τα προφανή. Για αυτό το λόγο, οι παρασκηνιακές ζυμώσεις έχουν «φουντώσει» τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα επιμέρους κομματικά «στρατόπεδα», ενώ οι συζητήσεις που εξελίσσονται, δεν περιλαμβάνουν μόνο τη διαμόρφωση μιας νέας πολιτικής πρότασης και μαζί του πλαισίου προοδευτικών συνεργασιών στο μέλλον, αλλά πρωτίστως επικεντρώνονται στην «μάχη» των εσωκομματικών συσχετισμών, σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα.