Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Δείτε στην τηλεόραση BEST την ορκωμοσία του Δημάρχου Καλαμάτας και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

Και επίσημα πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης των προέδρων και των μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος που σήμερα δίνει όρκο ενώπιον ιερού κλήρου και πολιτών, συνεχίζει και την επόμενη 5ετία το έργο που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια με όραμα έναν δήμο πιο ισχυρό και αντάξιο των πολιτών του.

Οι ανωτέρω ανεδείχθησαν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, για τη δημοτική περίοδο 2024 – 2028, που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2024.

Την τελετή ορκωμοσίας έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση BEST Πελοποννήσου.

Την ορκωμοσία τελεί ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ . Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη και Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Φίλιππο Χαμαργιά.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, ξεχωρίζουν οι παρουσίες των βουλευτών Μεσσηνίας, του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού. Παρίστανται πλήθος δημάρχων από όλη την Πελοπόννησο, ο ΓΓ της ΚΕΔΕ και πλήθος α υτοδιοικητικών εκπροσώπων, αλλά και απλών πολιτών.