Δευτέρα
11
Δεκέμβριος
TOP

Δεν θα είναι ξανα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Βασίλης Κανάκης

Την αποχώρησή του από τα πολιτικά – αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου ανακοίνωσε ο Βασίλης Κανάκης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου έκανε γνωστή την απόφασή του να μην θέσει υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κάνοντας λόγο για ένα “ανέλπιστο ταξίδι” που ολοκληρώνεται.

Διαβάστε παρακάτω τη δήλωσή του:

“Fin…
Κατόπιν ώριμης σκέψης και έντονου προβληματισμού έλαβα την απόφαση να μην ειμαι ξανα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για τον Δημο Καλαμάτας, στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου. 
Ένα ανέλπιστο ταξίδι που ξεκίνησε στις εκλογές του 2019 με τη συγκινητική στήριξη οικογένειας, φίλων, συναδέλφων αλλά κ ανθρώπων που δεν γνώριζα. Μακριά από κομματικές γραμμές. 477 άνθρωποι πίστεψαν στην παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβουλιο  και με κατέταξαν στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου της Δημοτικης Ενοτητας Καλαμάτας  του Συνδυασμού Καλαμάτα Μπροστά – Βασίλης Κοσμόπουλος ο οποίος τη δεύτερη Κυριακή έχασε τις εκλογές για 150 περίπου ψήφους. 
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ξανά όλους όσους με στήριξαν και ζητάω συγγνώμη εάν κάποιους τους στεναχώρησα η απογοήτευσα κατά την διάρκεια της θητείας μου για κάποιους λόγους. 
Προσπάθησα να είμαι συνεπης στον ρόλο μου με συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα συμβούλια και με κατάθεση πάνω από 90 ερωτήσεων μέχρι τώρα. Με αρθρογραφία στα σοβαρά ζητήματα του Δήμου (δρόμος Καλαματα-Ριζομυλος, Μάστερ πλαν λιμανιού κλπ) και με συνεχή έλεγχο της Δημοτικής Αρχής. Με ειλικρίνεια και χωρίς να κάνω δημόσιες σχέσεις. Τέλος να ξεκαθαρίσω, επειδή υπάρχει μια σύγχυση γύρω από αυτό το θέμα, πως σαν δημοτικός σύμβουλος δεν έλαβα ποτέ οποιαδήποτε χρηματική αποζημίωση. Ούτε μισό ευρώ. 
Για εμένα η αυτοδιοίκηση είναι ειλικρίνεια, προτάσεις, λύσεις για τα διάφορα θέματα που προκύπτουν.
Δεν είναι επικοινωνιακές κορώνες και ασυστολα ψευδή για να καλυφθούν αστοχίες.
Δεν είναι δημόσιες σχέσεις με κομματικούς παράγοντες.
Δεν είναι ειρωνία και αλαζονεία.
Θεωρώ ότι η παρούσα δημοτική αρχή, για διάφορους λόγους, δεν αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την πόλη και από την στιγμή που έχω διαφωνήσει σχεδόν σε όλα τα σοβαρά ζητήματα μαζί της είναι προφανές πως δεν θα συμμετείχα επουδενί σε αυτή. 
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου…
Βασίλης Κανάκης”