Τετάρτη
22
Μάρτιος
TOP

Δεν τίθεται θέμα προπονητή στον Πάμισο – Μαντά: «Ούτε έχουμε, ούτε θέλουμε παραίτηση Γεωργιόπουλου…»

Πικρή γεύση άφησε η ισοπαλία στο ματς με τον Απόλλωνα στο Ασπρόχωμα. «Πικραθήκαμε αλλά προχωράμε» δηλώνουν επίσημα χείλη στον Πάμισο Μεσσήνης μετά την χαμένη ευκαιρία για νίκη στο θεωρητικά εύκολο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, καθώς απομάκρυνε τον στόχο για την είσοδο του συλλόγου της Μεσσήνης στα μπαράζ ανόδου.

«Ο Πάμισος είναι Πάμισος…» δηλώνει χαρακτηριστικά στο BEST-TV η Αγγελική Μαντά, β’ γενική αρχηγός, «Σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό δεν μας ικανοποιεί, αντιθέτως μας απομακρύνει από τον στόχο που είχαμε θέσει για τα μπαράζ. Κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο…  Ο Πάμισος… είναι Πάμισος!» τονίσει και συνεχίζει: «Πικραθήκαμε ναι, αλλά κοιτάμε μπροστά. Προχωράμε παρακάτω!»

Στις φήμες που θέλουν τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Γεωργιόπουλο να δηλώνει αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης να υποβάλλει την παραίτησή του η κα Μαντά ήταν σαφής: «Ούτε έχουμε, ούτε θέλουμε παραίτηση Γεωργιόπουλου… »

Την ίδια ώρα από επίσημα χείλη έρχεται η επιβεβαίωση πως στην ομάδα δεν τίθεται θέμα προπονητή: “Ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος ήταν και παραμένει προπονητής του Παμίσου” λένε με τρόπο απόλυτο μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, ύστερα και από τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες περί παραίτησης του ικανού προπονητή.

Πλέον το βλέμμα στρέφεται και στο Κύπελλο Μεσσηνίας καθώς το πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι αρκετά βαρύ και περιλαμβάνει μια αναμέτρηση στο θεσμό την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου (εκτός έδρας) με τον Τέλο Άγρα, όπου παραδοσιακά η ομάδα του Πάμισου διεκδικεί τον τίτλο τον οποίο έχει κατακτήσει ουκ ολίγες φορές με πρώτη το 1972 και πιο πρόσφατη το 2011.

Σ.Τρ.