Παρασκευή
8
Δεκέμβριος
TOP

Δεύτερος ο Γκουλούσης του Ευκλή στη Μάστερ Β1 στον 14ο Ποδηλατικό Γύρο Νεμέας

” Αργυρός” ο Μπάμπης Γκουλούσης του Ευκλή στον ”14ο Ποδηλατικό Γύρο Νεμέας”. Ο καλαματιανός ποδηλάτης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία του Μάστερ Β1.
Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) και του Π.Ο. Τρίπολης με την αρωγή του Δήμου Νεμέας. Έγινε την περασμένη Κυριακή (8/5)  στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας με 286 ποδηλάτες, ρεκόρ συμμετοχών. Η ποδηλατική ομάδα του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” πήρε μέρος με εννέα αθλητές.
Οι καλαματιανοί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τον Μπάμπη Γκουλούση (Μάστερ Β1) να κατακτά την 2η θέση και να ανεβαίνει στο βάθρο.
Στην κατηγορία Μάστερ Α΄ ο Ιωάννης Πετρακόπουλος τερμάτισε 5ος, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Φίλιππος Λυριντζής, αν και είχε ατύχημα (σκασμένο ελαστικό) κατάφερε, να τερματίσει 6ος !
Την προσπάθεια τους ολοκλήρωσαν με καλούς χρόνους οι: Άρης Κεφάλας, Πάνος Βεργετόπουλος, Νικόλαος Ρήγας και Φώτης Γκόνης.
Τα νέα μέλη της ομάδας, Δημήτριος Λαντζούνης και Κων/νος Λούζης (skitsofrenis) έτρεξαν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα, λαμβάνοντας καλά αποτελέσματα.
.