Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Δήμος Καλαμάτας: Στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας η κατασκευή του οδικού άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη»

Επιτόπια συνάντηση εργασίας στην περιοχή νοτιοδυτικά του Αεροδρομίου Καλαμάτας, απ’ όπου και θα εκκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του οδικού έργου «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

Αντικείμενο της συνάντησης, παρουσία αρμοδίων τεχνικών παραγόντων, ήταν η αντιμετώπιση θεμάτων και ο σωστός σχεδιασμός όσον αφορά τα δίκτυα ΟΚΩ, αλλά και η δρομολόγηση πρόδρομων εργασιών που συνδέονται με την κατασκευή του κύριου έργου.

Για το λόγο αυτό, εκ μέρους του Δήμου συνόδευαν τον Δήμαρχο οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κουτραφούρης και Ανδρέας Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Μιχάλης Βασιλειάδης. Στη συνάντηση, επίσης, μετείχαν ο υπεύθυνος εργοταξιάρχης της αναδόχου εταιρείας, πολιτικός μηχανικός Θανάσης Σπανός και ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Καλαμάτας Γιώργος Καράμπελας.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν η εκκίνηση κατασκευής του οδικού έργου στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας τοποθετείται στις αρχές της θερινής περιόδου.