Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Δωρεάν τρόφιμα σε δικαιούχους από το κοινωνικό παντοπωλείο Καλαμάτας (video)

Περισσότεροι είναι λόγω της κρίσης και της ανέχειας των πολιτών, εκείνοι που προσέρχονται στο δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο της Καλαμάτας.

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς συνεχίζεται και σήμερα από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας και ολοκληρώνεται η διανομή κρέατος μέσω διατακτικών στους δικαιούχους. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Θεμάτων, Γιώργο Φάβα, φέτος οι ωφελούμενοι είναι 550 οικογένειες, που αναλογούν σε 1.069 άτομα-μέλη των οικογενειών. Συνολικά διανεμήθηκαν 1.315,5 κιλά χοιρινού κρέατος, με τις ποσότητες να κυμαίνονται μεταξύ 1,5 και 6 κιλών ανά οικογένεια ανάλογα με τα μέλη της.

Παράλληλα, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Δημοτικού ΠαντοπωλείουΜέχρι σήμερα έχουν παραλάβει τα “πακέτα” τους, 105 άπορες οικογένειες από τις 116. Στόχος του Δήμου Καλαμάτας είναι να μην μείνει κανείς συμπολίτης μας χωρίς τα απαραίτητα τις μέρες των γιορτών, αλλά και κάθε μέρα του έτους.