Σάββατο
1
Απρίλιος
TOP

Δραματική έκκληση του Δημάρχου για εμβολιασμούς και τήρηση των υγειονομικών μέτρων

Έκκληση προς όλους για αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προφύλαξη και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοιού απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, με δηλώσεις που έκανε σήμερα. Η χώρα μας έχει εισέλθει σε νέα φάση έξαρσης της πανδημίας και δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, καθώς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά, παρά τις όποιες ελπίδες πως η κατάσταση θα ήταν διαφορετική.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα στη Μεσσηνία, σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, ανέφερε:

«Είναι γεγονός ότι παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα και στην περιοχή μας, ενώ χθες είχαμε και ένα αρνητικό ρεκόρ. Η κατάσταση σίγουρα μας ανησυχεί, ενώ μας προβληματίζει και η μεγάλη αύξηση στο ιικό φορτίο στο Βιολογικό Καθαρισμό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων αναλύσεων, καθώς εντοπίστηκαν 62.000 αντίγραφα ιού ανά λίτρο λυμάτων. Να επαναλάβω ότι οφείλουμε όλοι να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα ατομικής προστασίας, να ακούμε τους ειδικούς, να ενημερωθούμε σωστά και να εμβολιαστούμε. Το εμβόλιο -και πρέπει όλοι να το καταλάβουν- είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω, το εισιτήριο για επιστροφή στην κανονικότητα. Αν δεν προσέξουμε τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα».