Σάββατο
9
Δεκέμβριος
TOP

Δυναμικά στην τελική ευθεία ο Δ. Πτωχός -Με την απόλυτη συστράτευση της ΝΔ -Σε Κόρινθο και Τρίπολη και ο Αντώνης Σαμαράς (video)

Με τον ίδιο να κρατά χαμηλά τους τόνους αλλά με τον αέρα της θετικής αποδοχής που γνωρίζει η πρότασή του από τους πολίτες πορεύεται ο Δημήτρης Πτωχός στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χθες βρέθηκε στο Υπουργείου Πολιτισμού και ήταν άκρως χαρακτηριστικά τα όσα συζητήθηκαν με την Υπουργό Λίνα Μενδώνη, αλλά και τους Πελοποννήσιους, τον Χρίστο Δήμα (υφυπουργό Πολιτισμού) και τον Γιώργο Διδασκάλου (Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού).

Η πρότασή του για την αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος κατατέθηκε και γνώρισε την αποδοχή της ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ. στην συνεργασία που υπήρξε με την κα Μενδώνη να σημειώνει χαρακτηριστικά για τον κ. Πτωχό: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ότι η επιλογή των υποψηφίων για τις περιφέρειες αφορά σε πρόσωπα με τα οποία μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το νέο αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας μας. Ο Δημήτρης Πτωχός εκφράζει , με τον καλύτερο τρόπο, τη θέση αυτή. Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητά του».

(διαβάστε αναλυτικά εδώ)

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Βέβαια, στην πορεία του Επικεφαλής του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά” υπάρχουν σήμερα και αύριο δύο σταθμοί. Ο πρώτος αναφέρεται στην Κορινθία εκεί όπου στις 19:30 στην Κόρινθο αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια εκλογικού του κέντρου. Να σημειωθεί πως ο κ. Πτωχός χθες ήταν ξανά στην Κορινθία όπου και πραγματοποίησε επίσκεψη σε Ζευγολατιό, Βραχάτι και Κιάτο, ενώ σήμερα το πρωί έχει προγραμματισμένη περιοδεία σε Σοφικό και Αθίκια και το απόγευμα στην Κόρινθο.

Σημείο αναφοράς πλέον για τον κ. Πτωχό, όπως διαπιστώνει κανείς και από τις τελευταίες επισκέψεις, κύρια του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ακολούθως του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου, αλλά και του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Σμυρλή, και, φυσικά του συνόλου των στελεχών και βουλευτών, είναι πως πορεύεται έχοντας στο πλευρό του το σύνολο της ΝΔ.

ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 

Απόλυτη συστράτευση και κινητοποίηση την οποία έχει σηματοδοτήσει ξεκάθαρα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι μπροστά και σε αυτή τη μάχη της Πελοποννήσου. Ο πρώην Πρωθυπουργός μάλιστα θα είναι παρών κάνοντας ξεκάθαρο το διακύβευμα “το μέλλον απέναντι στο παρελθόν” τόσο στην σημερινή όσο και την αυριανή κεντρική παρουσίαση στην Τρίπολη -προγράμματος και υποψηφίων- του κ. Πτωχού, για μια ακόμη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, θέτοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα και ενεργοποιώντας τον μηχανισμό του κόμματος.