Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Δυναμικά συνεχίζει ο Θανάσης Βασιλόπουλος στην Καλαμάτα

Οι συναντήσεις του δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλου, με πολίτες και φορείς του Δήμου, συνεχίζονται καθημερινά.

Το απόγευμα χθες, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», επισκέφτηκε τις γειτονιές των Καλυβίων και του Φραγκοπήγαδου, όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών αυτών.

Ακολούθως, ο δήμαρχος είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, κατά την οποία υπήρξε παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», ενώ τέθηκαν επί τάπητος θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα της Καλαμάτας και ευρύτερα της περιοχής.

Σήμερα, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του, επισκέφτηκε και είχε συναντήσεις με στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ στην Καλαμάτα, με τους Προέδρους και εκπροσώπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας και του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας καθώς και με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ν. Πελοποννήσου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ) στις εγκαταστάσεις του στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Αύριο, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, οι επισκέψεις θα συνεχιστούν στις 20:00 στην οδό Καλλιπατείρας και στις 20:30 με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας.