Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Δυναμικό παρών από πολίτες και στελέχη στο πλευρό του Δημήτρη Πτωχού (pics)

Οι πολίτες (και) της Μεσσηνίας έδωσαν δυναμικό παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η κοινωνία της Πελοποννήσου για μια ακόμη φορά, έδειξε πως η πρότασή του είναι εκείνη που μπορεί να πάει την Πελοπόννησο Μπροστά. Ο κόσμος κατέκλυσε τον χώρο έξω από το εκλογικό κέντρο σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στέλνοντας ένα μήνυμα νίκης. Αξιοσημείωτη η παρουσία του πολιτικού προσωπικού με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να είναι το επίκεντρο, των βουλευτών Μεσσηνίας Μ. Χρυσομάλλη, Γ. Λαμπρόπουλου , Π. Μαντά που στηρίζουν ενεργά την όλη προσπάθεια, και φυσικά, και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου.

 

Σε όλη αυτή την προσπάθεια θεωρείται σημαντική και η παρουσία ενός προσώπου άκρως συνδεδεμένου με τον θεσμό της αυτοδιοίκησης, ενός πολιτικού σημείου αναφοράς για τον χώρο, του Δημήτρη Δράκου. Ο πρώην Πρόεδρος της ΕΝΑΕ και πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας αποτελεί την θετική έκπληξη και ο ίδιος δήλωσε την βεβαιότητά του για την επικράτηση του Δ. Πτωχού και κύρια για τα όσα αναμένεται αναπτυξιακά να δρομολογήσει στην Πελοπόννησο.

Διέκρινε κανείς πολίτες από διάφορους χώρους – και πολιτικούς- δείγμα πως η πρόταση του Δ. Πτωχού έρχεται να απευθυνθεί σε όλους τους Πελοποννήσιους, κάτι στο οποίο στάθηκε και στην εισαγωγική της αναφορά η Πολιτευτής της ΝΔ Μαριλένα Γυφτέα.

Πολλά στελέχη και της αυτοδιοίκησης έδωσαν το παρών με την υποψήφια Δήμαρχο Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου μετά την Τρίπολη να βρίσκεται και στην Καλαμάτα, στην εκδήλωση του κ. Πτωχού.