Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού – Πανστρατιά σε Αρκαδία και Αργολίδα – Αύριο στη Μεσσήνη Μητσοτάκης, Σαμαράς (video)

Φουντώνει… η πολιτική μάχη της Πελοποννήσου με τα πρόσωπα να είναι σε πρώτο πλάνο. Αύριο στη Μεσσήνη αναμένεται να βρεθούν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του Δημήτρη Πτωχού. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου ξεκίνησε δυναμικά κι αυτό είναι ολοφάνερο και στις ανακοινώσεις των πρώτων υποψηφίων που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο. Σήμερα είχαμε τα πρώτα 7 ονόματα για την Αρκαδία, όπου εκεί περιόδευσε ο Δημήτρης Πτωχός.

ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 7 ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, σήμερα, από την πόλη της Τρίπολης, ανακοίνωσε τους πρώτους εφτά(7) υποψήφιους συμβούλους για την περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας. Με αφορμή την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα από εδώ, από την Τρίπολη, ανακοινώνουμε ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων μας για την περιφερειακή ενότητα της Αρκαδίας. Πρόκειται για ανθρώπους ικανούς, δημιουργούς και κυρίως έτοιμους να αναλάβουν την ευθύνη ώστε να κάνουμε την Πελοπόννησο μία περιφέρεια πρότυπο σε όλους τους τομείς. Η περιφερειακή μας παράταξη, χτίζοντας πάνω σε όλα όσα θετικά έχουν γίνει, θα επιδιώξει να κάνει η Πελοπόννησος ένα άλμα μπροστά και να προσφέρει νέες προοπτικές στη ζωή των ανθρώπων αυτού του τόπου».

Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα των 7 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, για την Περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας:

–              Βαλασόπουλος Παναγιώτης, Οικονομολόγος, Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας

–              Λαμπρόπουλος Χρήστος, Πολιτικός Μηχανικός, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης και Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

–              Λυτρίβης Γιώργος, Οικονομολόγος, Υποδιευθυντής Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου

–              Μανδρώνης Κωνσταντίνος, Πολιτικός Μηχανικός, Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης

–              Μπεντεβής Κωνσταντίνος, Ιατρός Μικροβιολόγος

–              Σιοραβίγκα Ουρανία, Σπουδάστρια στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, πρώην Ειδική Σύμβουλος Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

–              Σκαντζός Εμμανουήλ, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Αρκαδίας

 

ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΤΩΧΟ

Και με την παρουσία των κυρίων Μητσοτάκη και Σαμαρά καταδεικνύεται ο πολιτικός χαρακτήρας της μάχης αυτής στις περιφέρειες. Άλλωστε το στίγμα μιας συντεταγμένης προσπάθειας από όλα τα στελέχη κομματικά και αυτοδιοικητικά διεφάνη και στην χθεσινή διευρυμένη συνέλευση της ΔΕΕΠ Αργολίδας.

ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επίσκεψη στη Μεσσηνία του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της υποψηφιότητάς του Δημήτρη Πτωχού, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επίσκεψη αυτή, θα πραγματοποιηθεί σημειολογικά στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης στο δημαρχείο της Μεσσήνης, το οποίο είχε δρομολογήσει ο αείμνηστος δήμαρχος, πατέρας του Δημήτρη Πτωχού, Παύλος Πτωχός.