Παρασκευή
21
Ιούνιος
TOP

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας σε Πύλο & Κορώνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 11η Μαΐου θεσπίστηκε από τον ΣΕΛΛΕ ως η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) και εορτάζεται, ανά την Ελλάδα, όλο τον Μάιο, με ημερίδες ενημέρωσης, διανομή έντυπου υλικού, αρθρογραφία στον τύπο και ατομικές συναντήσεις (συμβουλευτικοί σταθμοί) με επιστήμονες λογοθεραπευτές. Όλες οι δράσεις, στο πλαίσιο της ΠΗΛ, είναι δωρεάν για το κοινό. Στόχος της είναι η ενημέρωση του κοινού για την επιστήμη της Λογοθεραπείας και η ευαισθητοποίησή του σε θέματα σχετικά με τις διαταραχές του λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2024, προγραμματίζονται εκδηλώσεις (ενημερωτικές ημερίδες, αρθρογραφία στον τύπο και διανομή έντυπου υλικού) σε περισσότερες από 10 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τη συνεργασία και την υποστήριξη Δήμων, Ιδρυμάτων, Συλλόγων και άλλων τοπικών φορέων.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή Ημερίδας, στο πλαίσιο της ΠΗΛ, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Πύλου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 11:00πμ.