Τρίτη
31
Ιανουάριος
TOP

Εκδήλωση του Κ.Α.ΝΕ. για τον Αθλητισμό στην διάρκεια της πανδημίας

O οργανισμός νεολαίας και εκπαίδευσης Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων (Κ.Α.ΝΕ), σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Τα Αθλήματα στη Διάρκεια της Πανδημίας».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Μαϊου 2022, ώρα 10:00 και είναι αφιερωμένη στην άθληση κατά την διάρκεια της πανδημίας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Restart Sport Engine.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο της Κ.Α.ΝΕ. (Σαλαμίνος 8). Κατά τη διάρκεια της θα παρουσιαστούν οι τοπικές δραστηριότητες που έγιναν απο τους εταίρους οργανισμούς, καθώς και απο την Κ.Α.ΝΕ. Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την κ. Άστρη Μαυρέα – Υπεύθυνη Εθυμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων στον Δήμο Καλαμάτας και Διδάσκουσα του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Τμήμα Διαχείρισης Αθλητισμού-, καθώς και τον κ. Στέλιο Παπαδόπουλο – Καθηγητή Sport Management του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Μαζί μας θα παρευρίσκονται και οι υπόλοιποι εταίροι του σχεδίου, οι οποίοι είναι οι εξής: Allice Milliat Association (Γαλλία), Scout Society (Ρουμανία), Edruba LCII Direktoru Padome (Λετονία) και Ajuntrament Beniganim (Ισπανία).