Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Εκλογές 2023: Αύριο στις 8 μ.μ. η κεντρική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα (video)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα, με τα κόμματα να προετοιμάζονται πυρετωδώς, έχοντας μπει στην τελική ευθεία. Στο πλαίσιο αυτό, στην Πελοπόννησο, τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στην Καλαμάτα, αύριο, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ, με κεντρική ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Μια ομιλία που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο γιατί αντίστοιχες δεν είδαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά έχουμε πολλά χρόνια να δούμε, στο πλαίσιο κάποια εκλογικής αναμέτρησης.

Ο Αντώνης Σαμαράς που όπως πάντα πρωτοπορεί, τολμά και κάνει για μια ακόμη φορά, το αυτονόητο, βγαίνοντας στην κοινωνία, στέλνοντας τα δικά του μηνύματα για την ερχόμενη Κυριακή. Μηνύματα ενότητας, συσπείρωσης και προοπτικής, αφού επί τάπητος θα τεθούν όλα όσα διεκδικεί η ΝΔ για τη συνέχεια και ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο.

Η ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού που αναμένεται να συγκεντρώσει ψηφοφόρους, στελέχη και φίλους της ΝΔ από την ευρύτερη περιοχή και τους γύρω νομούς, θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στην κεντρική πλατεία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και θα σηματοδοτήσει την κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στην αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Η ομιλία για την κάλυψη και μετάδοση της οποίας θα χρησιμοποιηθεί κάθε τελευταία τεχνολογία, θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση Best και το Best Hybrid και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των Πελοποννησίων, καθώς πάρα πολλοί και από τους γύρω νομούς θα βρεθούν στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσουν τη μοναδική συγκέντρωση του είδους της.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσμα υπήρξε και από την ΔΕΕΠ Μεσσηνίας στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρός της Γ. Δούζης.