Τρίτη
31
Ιανουάριος
TOP

Ενώ το καλοκαίρι μας αποχαιρετά με άδεια ταμεία… οι πολιτικοί σκελετοί ετοιμάζονται (video)

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που ήρθε στο… φως τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με όσα… μαγειρεύονται σε αυτοδιοικητικό και πολιτικό επίπεδο στην Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία.

Ύστερα από άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με το οποίο για μια ακόμη φορά βάλλει κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Πέτρος Τατούλης φέρεται να συνέφαγε με παράγοντες της Μεσσηνίας και τον βουλευτή του κυβερνόντος κόμματος Μίλτο Χρυσομάλλη ανάμεσά τους, με βασικό «μενού» την Περιφέρεια Πελοποννήσου και φυσικά τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Τα ερωτήματα που εγείρονται πολλά και ο προβληματισμός των Νεοδημοκρατών έντονος με τις απαντήσεις ακόμη να μην έχουν δοθεί.

Απ’ ότι φαίνεται ορισμένοι κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον έναντι εκείνου του κόμματος τη στιγμή που οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς στο φόντο και των παράνομων παρακολουθήσεων, το σκάνδαλο των οποίων ξέσπασε ύστερα από την αποκάλυψη για όσα συνέβαιναν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  Νίκο Ανδρουλάκη. Στο άρθρο για το οποίο κάναμε λόγο του Πέτρου Τατούλη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο πρώην περιφερειάρχης με αφορμή το συγκεκριμένο σκάνδαλο εξαπολύει επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη μιλώντας για την ανάγκη να φύγει από το προσκήνιο της χώρας η… φαμίλια του και ενώ ακόμη δεν έχουμε αποτέλεσμα για αντίστοιχο σκάνδαλο που είχε συμβεί επί της αρχής του στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και όσα γράφονται λέγονται όλα αυτά τα χρόνια περί… φαμίλιας.

Ο Διευθυντής της τηλεόρασης BEST Νίκος Μπελογιάννης σχολίασε τις εξελίξεις αυτές παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, καθώς επίσης την επιτακτική ανάγκη στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων στο φόντο της νέας κρίσης, αφού όπως αποδείχθηκε από τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού και φυσικά όσα σημειώθηκαν τον Δεκαπενταύγουστο ούτε ο τουρισμός είναι ικανός… να σώσει την παρτίδα!

Παράλληλα στάθηκε και στη στροφή… στην παράδοση και ειδικά στα πανηγύρια των ημερών που έδωσαν την  εναλλακτική στη διασκέδαση που τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι πολίτες αφού πλημμύρισαν από κόσμο με την …επιστροφή στις ρίζες και τις παραδόσεις να δημιουργεί αισιοδοξία όσον αφορά στους νέους κυρίως ανθρώπους και την προσέγγισή τους.