Ένσταση κατά της Θύελλας Χαρακοπιού για αντικανονική συμμετοχή του Μάριου Μπέρμπερη κατέθεσε πριν από λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας, αναφορικά με την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 0-1.
Η διοίκηση του «Τριφυλλιού» υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Χαρακοπιού δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς είχε αποβληθεί την περσινή αγωνιστική περίοδο, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕ Μάνης απέναντι στον Μεσσηνιακό.
Σύμφωνα με όσα επικαλείται ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας στην ένστασή του, η ποινή του Μπέρμπερη δεν είχε εκτιθεί και θα έπρεπε να εκτιθεί στην αναμέτρηση Κυπέλλου απέναντι στη Θύελλα Χαρακοπειού.
Πλέον, τον λόγο έχει η ΕΠΣ Μεσσηνίας, η οποία καλείται να εξετάσει την ένσταση και τα σχετικά στοιχεία και να αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης.
Εφόσον η ένσταση γίνει δεκτή, ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας αναμένεται να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά και να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Μάνης.
Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση ανήκει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στην εξέταση της υπόθεσης και στο αν τελικά προκύπτει αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Χαρακοπιού.