Τετάρτη
24
Ιούλιος
TOP

Εντυπωσίασε η έναρξη του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Σε χαιρετισμό τους, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας Στάθης Γυφτάκης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αντώνης Κουφουδάκης και ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις Παντελής Δρούγας, τόνισαν την ουσιαστική δουλειά που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και ανεβάζει τον πήχη της επιτυχίας του Φεστιβάλ.

Αυτή τη φορά, οι παρευρισκόμενοι στην εναρκτήρια συναυλία, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το καταπληκτικό δίδυμο μουσικής Tango, τους Ιταλούς Giampaolo Bandini (κιθάρα) & Cesare Chiacchiaretta (μπαντονεόν). Οι δύο Ιταλοί καλλιτέχνες με την κιθάρα και το μπαντονεόν έχουν καταφέρει να είναι σημείο αναφοράς στη διεθνή μουσική σκηνή παίζοντας στα σπουδαιότερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο.

Επόμενη συναυλία στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας,  έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 20.30 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Για τα σεμινάρια αλλά και για όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: http://www.kalamataguitarfestival.gr