Κυριακή
7
Αύγουστος
TOP

Επέστρεψε ο Σούλα – Φορά ξανά τη φανέλα της Μεθώνης

Επέστρεψε σε γνώριμο περιβάλλον ο Τζουλιάνο Σούλα, καθώς φορά ξανά τη φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Μεθώνης. Οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει τον Ιουλίο του 2020, τότε είχε μετακομίσει στην Πύλο αγωνιζόμενος για τον Τσικλητήρα, για να σμίξουν ξανά φέτος με τον ικανότατο επιθετικό να αποτελεί σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του Βασίλη Κοσυφολόγου.

“Ο Α.Ο Μεθώνης ανακοινώνει την απόκτηση / επιστροφή του ποδοσφαιριστή Τζουλιάνο Σούλα και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Γιάννη Τσατά και Πέτρο Μπούρδο.

 Ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται κι αναμένονται επιπλέον σχετικές ανακοινώσεις.”

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο σύλλογος είχε ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Φώτη Μίντζηρα, Γιώργο Παυλόγιαννη, Παναγιώτη Τρυφωνόπουλο, Νίκο Μπάμπαλη, Φώτη Ζόμπολο, Παναγιώτη Καγιανά, Σπύρο Δασκαλάκη, Δημήτρη Κουτίβα, Παύλο Πεΐδη και Άγγελο Σαμπάνη.

 Την μεταγραφή / επιστροφή του γηγενή παίκτη Βασίλη Παρασκευόπουλου.

Ενώ από τα τμήματα υποδομής συνεχίζουν οι Κέβι Τσανέ, Νίκος Τσέλιος και ο Παναγιώτης Μίντζηρας ο οποίος προωθείτε στο ανδρικό τμήμα.

Στον αντίποδα, από την ομάδα της Μεθώνης αποχώρησαν οι Φώτης Τομαράς, Δημήτρης Παπαδημητρίου και Θοδωρής Σταματελόπουλος στους οποίους ευχόμαστε πρωτίστως υγεία καλή συνέχεια στην πορεία τους!