Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Επιστρέφει από την Πτολεμαΐδα η Μαύρη Θύελλα – Αποκαλυπτήρια την Κυριακή στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό στην Καλαμάτα

Το δρόμο της επιστροφής παίρνει η ομάδα της Καλαμάτας, αφού ολοκλήρωσε στην Πτολεμαϊδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Τα… αποκαλυπτήρια θα γίνουν αυτή την Κυριακή, στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Επιστροφή για την Μαύρη Θύελλα αργά το βράδυ στην Καλαμάτα μετά από ένα δεκαήμερο δυνατών προπονήσεων στην Πτολεμαΐδα όπου και ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι για τις συνθήκες που συνάντησαν και την διάθεση των παικτών για να βάλουν με σκληρή δουλειά, τις βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά.

Διπλές προπονήσεις, πολύ τρέξιμο κυρίως με μπάλα, πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης και διπλά που έπεφταν…κορμιά ήταν το μενού αυτών των 10 ημερών που ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών ήταν σε ημερήσια βάση.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας με τον Διαγόρα ήταν ένα ξεμούδιασμα περισσότερο και μια αγωνιστική επαφή με αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας και το ευχάριστο όπως δήλωσε και ο κόουτς είναι ότι δεν υπήρξαν μυϊκοί τραυματισμοί πλην μιας περίπτωσης του Μπαξεβάνου.

Οι ποδοσφαιριστές μας μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα θα απολαύσουν το ρεπό τους για να ξεκουραστούν και στη συνέχεια, στο Αθλητικό κέντρο στην Μικρομάνη, θα ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β, ενώ θα ακολουθήσουν φιλικά με την Εράνη Φιλιατρών και τον Άρη.

ΥΓ. Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους στο πανέμορφο αθλητικό κέντρο Παντελίδης για τις υπηρεσίες που παρείχαν στην αποστολή μας και στην εταιρεία TopsProductions Πτολεμαΐδα για την υποστήριξη τους.

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ

Στην Πτολεμαϊδα η Καλαμάτα έδωσε το πρώτο φιλικό της χρονιάς κόντρα στον Διαγόρα, όπου ζητούμενο για τον Περικλή Αμανατίδη δεν ήταν το αποτέλεσμα αλλά να τσεκάρει το επίπεδο ομοιογένειες και προετοιμασίας της ομάδας του.

Ιδού τα όσα δήλωσε μετά τον αγώνα: