Κυριακή
25
Φεβρουάριος
TOP

Έριξε αυλαία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο Ποσειδών»

Μετά από ένα τριήμερο με πολλές αλλαγές του αέρα, από άπνοια μέχρι και 4 μποφόρ, οι αθλητές και αθλήτριες της Περιφέρειας παρ’ όλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ήταν παρόντες μέσα στη θάλασσα συμμετέχοντας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος την Κυριακή 27/11/2022 που διοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

Ο αθλητής του ΝΟ Καλαμάτας Λημνιός Γεώργιος στη κατηγορία ILCA4 κατέκτησε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη καθώς και στη κατηγορία αγοριών. Στα optimist ο αθλητής Πατικόπουλος Παναγιώτης κατέκτησε την 3η θέση στη κατηγορία αγόρια κάτω των 11 ετών και η αθλήτρια του καλαματιανού ομίλου Κολινιάτη Δήμητρα κατέκτησε επίσης την 3η θέση στη κατηγορία κορίτσια κάτω των 11 ετών.

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας οι εξής αθλητές-τριες: Λημνιός Φίλιππος, Κακαλίκας Δημήτριος, Νικόπουλος Νίκος, Νικόπουλος Αναστάσιος, Πατικόπουλος Αλέξανδρος και Δερμάτης Κοσμάς στα Optimist και Σιαφάκας Αριστοτέλης, Μαρισέλ Ξάνθη, Μαρισέλ Αμαλία και Καραμπάτου Χρυσάνθη στα ILCA4.

“Όλοι οι αθλητές-τριες του Ομίλου έκαναν μια καλή προσπάθεια και μαζί με τον προπονητή τους Λημνιό Παναγιώτη βάζουμε στόχους για περισσότερες διακρίσεις. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο για την υποστήριξή τους καθώς και όλους όσους εργάστηκαν μέσα και έξω από τη θάλασσα για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος” αναφέρει ο διοργανωτής όμιλος.