Τετάρτη
29
Ιούνιος
TOP

Ετοιμασίες για τον αγώνα άλματος επί κοντώ Kalamata Street Pole Vault – Επίσκεψη αθλητών του ΓΣ Ακρίτας 2016 στον δήμαρχο

Επτά αθλητές Άλματος επί Κοντώ, που βρίσκονται για προετοιμασία στην Καλαμάτα, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 13 Απριλίου, τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο. Τους αθλητές συνόδευε ο ομοσπονδιακός προπονητής τους, Μανώλης Καραγιάννης και ο Πρόεδρος του ΓΣ Ακρίτας 2016, Πέτρος Παπαδόπουλος.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και ο αγώνας Άλματος επί Κοντώ Kalamata Street Pole Vault, που θα διεξαχθεί στην Κεντρική Πλατεία, στις 13 Μαΐου και συνδιοργανώνουν ο ΓΣ Ακρίτας, ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Οι αθλητές που επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχείο ήταν η πρωταθλήτρια Ελλάδος Ελένη Κλαούντια Πόλακ, ο δευτεραθλητής Ελλάδος Πέτρος Χατζίου και οι αθλήτριες μικρότερων κατηγοριών Μυρτώ Κασσωτάκη, Νεφέλη Σκλαβούνου, Ελέσσα Μητριτσάκη, Νεφέλη Καραγιαλάνη και ο αθλητής Εμμανουήλ Θεοδοσίου.

Σχολιάζοντας την παραμονή τους στην πόλη, οι αθλητές βρήκαν την Καλαμάτα όμορφη και «με άλλο αέρα που θυμίζει Ευρωπαϊκή πόλη», ενώ δεν παρέλειψαν να εξάρουν τις κλιματολογικές συνθήκες, χαρακτηρίζοντάς τες «εξαιρετικές» που βοήθησαν στην προετοιμασία τους.

Ο Πρόεδρος του Ακρίτα τόνισε ότι η Καλαμάτα μπορεί να γίνει πόλος έλξης προετοιμασίας αθλητικών και αθλητικού τουρισμού.

Σε όλους τους αθλητές προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα του Δήμου.