Πέμπτη
29
Φεβρουάριος
TOP

Έβαλε ψηλά τον πήχη -Τα όσα πέτυχε ο Βασιλόπουλος με την εκδήλωση του συνδυασμού του (video)

Σε εκλογικό βηματισμό, πλέον, βρισκόμαστε τόσο κεντρικά όσο και περιφερειακά. Στον απόηχο της πολύ μεγάλης και δυναμικής συγκέντρωσης του Θανάση Βασιλόπουλου κινείται η αυτοδιοικητική πραγματικότητα στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος -και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος- Καλαμάτας σήκωσε ψηλά τον πήχη με μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, που αγκαλιάστηκε από την πολυπληθή παρουσία του κόσμου (δείτε εδώ). Σε αυτήν παρουσίασε το έργο που έχει παραχθεί, αλλά και τα όσα έχουν να κάνουν με τις ανοιχτές προκλήσεις και τις προοπτικές του μεγαλύτερου δήμου στην Πελοπόννησο.

ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τα όσα εξελίχθηκαν χθες ήταν στοχευμένα.

Στοχευμένες οπτικοποιήσεις του έργου της δημοτικής αρχής για να ικανοποιείται ο στόχος του “έργο στην πράξη” που ήταν και το βασικό σύνθημα για τα 3 χρόνια απολογισμού, ως απάντηση στην κριτική που ασκείται από τις μειοψηφίες.

Στοχευμένες επισημάνσεις ανά τομείς για να περνά προς τους πολίτες καθετί που γίνεται, συμβαίνει ή και προγραμματίζεται και σε αριθμούς.

Στοχευμένες αποτυπώσεις για την προοπτική και τον σχεδιασμό, ώστε να μπορεί να γίνεται ξεκάθαρο το όραμα και ο προγραμματισμός για το αύριο του δήμου.

Χωρίς πολιτικές αντικρούσεις, χωρίς βερμπαλισμούς και δίχως αντιπαραθέσεις εμφανίστηκε ενωτικός και ουσιαστικός μια και το είχε επισημάνει εξαρχής “ενώνουμε δυνάμεις”.

Στοχευμένες παρουσίες με χαρακτηριστικό το σημείο που έχει να κάνει και με τα πρόσωπα τα οποία αγκαλιάζουν την προσπάθειά της, πολλά και από πολλούς χώρους με τις προσχωρήσεις να είναι διαρκείς.

Με κύριο στοιχείο την επένδυση στην ανθρώπινη επαφή του Θανάση Βασιλόπουλου με τον καθένα που ήρθε χθες στο Πνευματικό Κέντρο και που έσπευσε να χαιρετίσει προσωπικά, κάνοντας την… διαδρομή των 40 μέτρων σε 38 λεπτά. 

Έτσι ανέδειξε και το προφίλ ενός δήμου που αφήνει ένα αποτύπωμα, το δικό του ως δήμαρχος αλλά και το όραμα που θέτει από κοινού με όλες τις δυνάμεις και τους πολίτες για την πόλη.

ΠΩΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας αποτιμώντας τα όσα εξελίχθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μεγάλη αποδοχή του κόσμου σε ένα ευρύ μέτωπο που διαμορφώνεται στην πορεία προς τις εκλογές.

Πάντως οι τόνοι ανεβαίνουν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμάτας Βασίλη Τζαμουράνη να είναι ο πρώτος που αντέδρασε με μια αιχμηρή ανακοίνωση (δείτε εδώ).