Δευτέρα
24
Ιούνιος
TOP

Έξι συλλήψεις για ναρκωτικές ουσίες στη Μεσσηνία- Εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης και δεκάδες δισκία

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν τα προηγούμενα 24ωρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), στη Μεσσηνία. Κατασχέθηκαν δεκάδες δισκία και ποσότητες κάνναβης.

Ειδικότερα, Συνελήφθη, χθες (5.1.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων,  η οποία κατασχέθηκε.

50χρονος βρέθηκε με 90 δισκία

Συνελήφθη, χθες (5.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -90- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Τρεις συλλήψεις για μικροποσότητες κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (5.1.2023) το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρία (3) άτομα, -2- αλλοδαποί, ηλικίας 31 και  47 ετών, καθώς και 30χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

60χρονος με κάνναβη

Συνελήφθη, χθες (5.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Μια σύλληψη για κλοπές – Εκκρεμούσε ένταλμα

Συνελήφθη, χθες (5.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.