Τετάρτη
24
Ιούλιος
TOP

Εξοντωτική ποινή άνω των 30χιλ € στην Καλαμάτα BC από την ΕΟΚ!

Με πρόστιμο που ξεπερνά τις 30 χιλιάδες ευρώ τιμωρήθηκε η Καλαμάτα BC από την ομοσπονδία όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη μεσσηνιακή πόλη! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η “καμπάνα” που… ήχησε για τον σύλλογο της Καλαμάτας, είναι απόρροια των όσων συνέβησαν στο ματς των play out με τον Γλαύκο/Έσπερο, ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και οδήγησε στην ήττα και συνάμα τον υποβιβασμό της Καλαμάτας BC στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, αλλά και η συμπληρωματική έκθεση, οδήγησαν στην τιμωρία του συλλόγου με πρόστιμο ύψους 34 χιλιάδων ευρώ, αλλά και σε τιμωρίες παραγόντων και παικτών! Επισήμως βέβαια ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε το ύψος του προστίμου,ούτε έχουν ανακοινωθεί οι ποινές για τα στελέχη της Καλαμάτας BC, αλλά όπως τονίζουν στο σύλλογο εάν τελικώς επιβεβαιωθούν, τότε θα πρόκειται για ποινές εξοντωτικές, οι οποίες μάλιστα δεν επιβάλλονται ούτε καν σε σωματεία που λειτουργούν σε επαγγελματικά πλαίσια.

Απομένει, λοιπόν, να γίνει γνωστό εάν ισχύουν οι συγκεκριμένες ποινές, με τους μπασκετικούς στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας να “βράζουν” τις τελευταίες ώρες. Κι αυτό διότι όπως αναφέρουν δεν είναι μόνο η εξοντωτική ποινή στην Καλαμάτα BC, αλλά και η αντιμετώπιση που έτυχε ο Δίωνας Κυπαρισσίας στο άλλο ματς των play out με αντίπαλο και πάλι έναν σύλλογο από την Πάτρα, τον Προμηθέα 2014…

Πληροφορίες: sportsplus.gr