Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Ευρεία σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ με… μενού την περιφέρεια Πελοποννήσου

Ώρα αποφάσεων σήμερα στην Χαρ. Τρικούπη για το τι πρόκειται να πράξει το ΠΑΣΟΚ με το πρόσωπο που αναμένεται να επιλέξει για να στηρίξει την υποψηφιότητά του στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Μετά τις κατά τόπους συζητήσεις, σήμερα υπάρχει η κεντρική πρόσκληση προς τους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τους βουλευτές και υποψηφίους βουλευτές της Πελοποννήσου, σε ευρεία σύσκεψη στην Αθήνα, προκειμένου να εκθέσουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους.

Στην κουβέντα τρία πρόσωπα μοιάζει να έχουν ήδη πάρει θέση… αξιολόγησης, χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη… Η Κατερίνα Ταγαρά υποψήφια βουλευτής Κορινθίας, ο γιατρός Δημήτρης Κουτσούλης με μεγάλα ερείσματα σε Αρκαδία και Μεσσηνία, αλλά και ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος.

Το κρίσιμο ζήτημα δεν είναι μόνο η ανακοίνωση μιας υποψηφιότητας, αλλά το να… κλειδώσει γύρω από αυτήν και το σχήμα που αναμένεται να την στηρίξει, δηλαδή, να βρεθεί και ο κοινός τόπος για την συγκρότηση και τα πρόσωπα ενός δυνατού ψηφοδελτίου που θέλει το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη να κατεβάσει στην περιφέρεια – πρόκληση της Πελοποννήσου.