Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Fast X: Επικό το επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε (video)

Λίγοι μόνο μήνες μας χωρίζουν από την επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας Fast X. Μια πρώτη γεύση για την εντυπωσιακή ταινία παίρνουμε από το επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Μας καλούν να προετοιμαστούμε για την αρχή του τέλους. Με αυτό το moto προωθείται το επίσημο trailer της πολυναμενόμενης ταινίας Fast X που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη τον προσεχή Μάιο.

Το Fast X, η δέκατη ταινία της σειράς Fast & Furius Saga, φέρνει τα τελευταία κεφάλαια ενός από τα πιο ιστορικά και δημοφιλή παγκόσμια franchise του κινηματογράφου. Συνεχίζει δυναμικά με τον ίδιο βασικό κορμό πρωταγωνιστών και τους ίδιους χαρακτήρες. Όπως ακριβώς όταν ξεκίνησε. Λίγες πληροφορίες είναι γνωστές για την πλοκή.

Ο Dom Toretto (Vin Diesel) και η οικογένειά του θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πιο θανατηφόρο αντίπαλο. Μια τρομακτική απειλή που αναδύεται από τις σκιές του παρελθόντος.

Ανοιχτοί λογαριασμοί στο Fast X

Στον ρόλο του Dante ο Jason Momoa που συνεργάζεται με την Cipher για να καταστρέψει τον Dom Toretto. Dom Toretto και Dante έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

πηγή: www.in.gr