Πέμπτη
21
Οκτώβριος
TOP

Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου: Άνοιξε από χθες η πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο (tickets service.gr

Μόλις πέντε ημέρες έχουν απομείνει για την έναρξη του Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου για το οποίο από την πρώτη κιόλας ημέρα, την Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη, οι παραστάσεις για θεατές όλων των ηλικιών αναμένονται εντυπωσιακές και θα υποδέχονται τους φίλους της τέχνης του κουκλοθέατρου στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου, στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου και στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής και σε ανοιχτούς χώρους.

Άνοιξε από χθες η πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο (tickets service.gr) για το κοινό

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει πολλές παραστάσεις μπορεί να προμηθευθεί από την Πειραματική Σκηνή (Ευριπίδου 2) ομαδικό εισιτήριο και περισσότερες πληροφορίες.

Στο μεταξύ άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο (tickets service.gr).

Οι παραστάσεις για τους μαθητές αρχίζουν σιγά-σιγά και κλείνουν. Το ίδιο και η συμμετοχή για τα εργαστήρια, λίγες κενές θέσεις έμειναν ακόμα. Επιθυμία μας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή είναι να πάρουν μέρος όλα τα παιδιά, γι αυτό στέλνουμε ένα σχέδιο και καλούμε όλα τα παιδιά της πόλης να ζωγραφίσουν το δικό τους Κουκλοθέατρο
Θα γίνει έκθεση με τα όλα τα έργα και θα δοθούν και βραβεία. Καλούμε όλους τους φίλους του κουκλοθέατρου να ζήσουμε μαζί το όνειρο μέσα από τη μαγική αυτή τέχνη, να ανακαλύψουμε το χαμόγελό μας μέσα από τις μάσκες.
Σας στέλνουμε το θεατρικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ που περιέχει λεπτομέρειες για κάθε παράσταση.
  • Πληροφορίες και υλικό με προγράμματα, Ευριπίδου 2 και στα τηλέφωνα! 2721021653, 82864, 6977437279, 6971540945