Τρίτη
21
Απρίλιος
TOP

Φοινικούντα: Επανεκκίνηση για το κάμπινγκ «Ammos» μετά τη διπλή δολοφονία

Επτά μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία του Κώστα Τομαρά και του Βασίλη Γιαννόπουλου, που συγκλόνισε τη Φοινικούντα και «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, το κάμπινγκ «Ammos» του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη επιχειρεί να «γυρίσει σελίδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το κάμπινγκ άνοιξε επισήμως τις πύλες του πριν από λίγες ημέρες, επιχειρώντας μια επανεκκίνηση που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς το βάρος της διπλής δολοφονίας, του ίδιου του επιχειρηματία αλλά και του επιστάτη του, παραμένει ακόμη.

Οι εξελίξεις μετά τη δολοφονία

Μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη και την εμπλοκή του ανιψιού του στην πολύκροτη υπόθεση, είχε κατατεθεί αίτημα για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, προκειμένου να διασωθεί η επιχείρηση εν όψει της τουριστικής σεζόν.

Ποιοι έχουν πλέον τη διοίκηση

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη διοίκηση έχουν αναλάβει η μητέρα του προφυλακισμένου ανιψιού του ιδιοκτήτη, ο ανιψιός του, καθώς και ακόμα δύο πρόσωπα από τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, ένας ξενοδόχος και ένας μηχανικός.

Ένα σχήμα που, όπως φαίνεται, επιχειρεί να κρατήσει όρθια την επιχείρηση μέσα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

www.patrisnews.com