Πέμπτη
25
Ιούλιος
TOP

Football League: Ματς της Καλαμάτας στα 4 που ελέγχονται για παράλογο και υπέρογκο στοιχηματισμό – Τι απαντά η ΠΑΕ

Τέσσερα παιχνίδια της Football League που πραγματοποιήθηκαν από τις 13 έως τις 26 Ιουνίου 2021, βρίσκονται στο στόχαστρο για παράλογο και υπέρογκο στοιχηματισμό. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή η «Δίκη στο Open», η Εταιρεία Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης που συνεργάζεται τόσο με την UEFA, όσο και με την ΕΠΟ, συνέταξε τις σχετικές εκθέσεις, που βρίσκονται στα χέρια του του νέου αθλητικού και ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου.

Τα παιχνίδια που βρίσκονται στο μικροσκόπιο είναι τέσσερα και πρόκειται συγκεκριμένα για τα κάτωθι:

– 13-6-2021: Καλαμάτα – Καλλιθέα 1-0

– 16-6-2021: Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου 2-0

– 23-6-2021: Απόλλων Πόντου – Τρίγλια 1-1

– 26-6-2021: Αιγάλεω – Καλλιθέα 0-0

“Γελάει ο κόσμος!” απαντά η ΠΑΕ Καλαμάτα

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι μια εταιρεία ανίχνευσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων που συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ, έστειλε έγγραφο ενημέρωσης ότι ο αγώνας μας με την Καλλιθέα που έγινε στις 13 Ιουνίου και νικήσαμε 1-0 είχε υπέρογκο και παράλογο στοιχηματισμό!!!!

Ένα παιγνίδι που η Μαύρη Θύελλα με τρίποντο εξασφάλιζε την πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ απέναντι σε σύλλογο που δεν ήταν βαθμολογικά αδιάφορος! Μια νίκη που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με αίμα και ιδρώτα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Είναι απαράδεκτο να δημιουργούνται διάφορες εσφαλμένες εντυπώσεις για μια ομάδα με οικονομικά αυτάρκη διοίκηση που δεν έχει δώσει δικαίωμα να αμφισβητήσει κάποιος το γεγονός ότι επιθυμεί τη διάκριση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν φείδεται κόπου και χρημάτων για να δει την ομάδα μας εκεί που ιστορικά της αξίζει!

Για όσους παίζουν στοίχημα, τι πιο λογικό να ποντάρουν στο φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης που ήταν η Μαύρη Θύελλα. Τους επιστρέφουμε τη λάσπη που πέταξαν και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.”