Παρασκευή
24
Μάρτιος
TOP

Φροίξος Γρίβας: “η παρουσία του κόσμου θα μας δώσει την ώθηση να φτάσουμε στη νίκη”

Μετά το γκολ που χάρισε στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη, ο Φροίξος Γρίβας ευχαριστεί για την ευκαιρία όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του και καλεί τον κόσμο της Καλαμάτας να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή στο γήπεδο για να “μας δώσει την ώθηση να φτάσουμε στη νίκη”

“Το 2022 μπήκε πολύ όμορφα για μένα. Κατ’ αρχάς έφυγα από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και πήγα σε μια εξ ίσου μεγάλη όπως είναι η Καλαμάτα! Η πρόσκληση στην Εθνική Ελπίδων είναι μεγάλη τιμή για μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΟΦΗ, τον πρόεδρο της Μαύρης Θύελλας κ. Γιώργο Πρασσά που έκανε ότι έπρεπε για να με φέρει στον σύλλογο, τους προπονητές μου και τους τωρινούς μου συμπαίκτες.

Αυτή την βδομάδα όμως το μυαλό μου είναι στον αγώνα της ομάδας μου με τα Χανιά. Οι τρεις βαθμοί της νίκης μας είναι απαραίτητοι. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και παρ’ ότι ο αντίπαλος μας είναι μια δυνατή ομάδα, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο.

Καλώ τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας να γεμίσει το γήπεδο της Μεσσήνης γιατί η παρουσία του θα μας δώσει την ώθηση να φτάσουμε στη νίκη και να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΜΕ ΜΑΥΡΗ ΘΎΕΛΛΑ “.