Κυριακή
27
Νοέμβριος
TOP

Γ’ Εθνική: Ο Χαράλαμπος Πετρόπουλος από την Αχαΐα διαιτητεύει στο Διαβολίτσι – Αμβρακικός Λουτρού

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 3 το μεσημέρι, στο δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά το οποίο έχει δηλώσει ως έδρα του το Διαβολίτσι θα παιχθεί ο αγώνας με τον Αμβρακικό Λουτρού. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Χαράλαμπος Πετρόπουλος του ΣΔΠ Αχαΐας, βοηθοί του οι Ιωάννης Παπαδιονυσίου και Δημήτρης Σωτηρόπουλος του ιδίου συνδέσμου. Παρατηρητής ο Διονύσιος Γιαννόπουλος από την Ηλεία.

Την ίδια ημέρα, επίσης για τον 4ο όμιλο, στο δημοτικό στάδιο Γαστούνης θα γίνει το παιχνίδι μεταξύ Αίαντα Γαστούνης και Διαγόρα Βραχνέϊκων όπου ορίστηκε μεσσηνιακό διαιτητικό τρίο. Πρώτος διαιτητής ο Ηλίας Ρέκκας, με βοηθούς του τους Μάριο Καρβούνη και Παναγιώτη Νικολόπουλος. Παρατηρητής αγώνα ο Δήμος Αναστόπουλος από την Αρκαδία.

Στον 5ο όμιλο και στην αναμέτρηση που θα γίνει στις 15:00 στο δημ. γηπ. Άστρους Αρκαδίας ανάμεσα στον Ερμή Μελιγούς και τον Φοίνικα Ν.Επιδαύρου, με διαιτητή τον Λάκωνα Παναγιώτη Παναγάκο και  βοηθούς τους Παναγιώτη Σόβολο (Λακωνίας) και Αθανάσιο Κλεπετσάνη (Κορίνθου) παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Μεσσήνιος Δημήτρης Νίκας.

Δείτε εδώ τους διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής όλων των ομίλων της Γ΄ Εθνικής