Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Γ. Μιχαλόπουλος – Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρούσες και παρόντες στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον»

Το δικό του μήνυμά μετά το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στέλνει ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ως παράταξη «Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρούσες και παρόντες στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον».

Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση του κου Μιχαλόπουλου :

“Εκ μέρους όλων των υποψηφίων και των στελεχών της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που τίμησαν με την ψήφο τους την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου και στους 5 νομούς της Περιφέρειάς μας. Δώσαμε έναν ανιδιοτελή αγώνα με μεγάλες δυσκολίες και χωρίς οικονομικούς πόρους αλλά δεν καταφέραμε να σπάσουμε το αντιδημοκρατικό φράγμα του 3% και να έχουμε εκπροσώπηση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

Η εμπιστοσύνη όμως χιλιάδων συμπολιτών μας που μας ψήφισαν, μας δεσμεύει ακόμα περισσότερο για να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους όσους αγωνίζονται στην Πελοπόννησο.  

Η παράταξή μας θα συνεχίζει να μάχεται για ευρύτερη συμπόρευση με αριστερές ριζοσπαστικές συλλογικότητες με τις οποίες άλλωστε πολλές φορές ανταμώσαμε σε κοινούς αγώνες.Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρούσες και παρόντες στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον ενάντια στην νεοφιλελεύθερη περιφερειακή αρχή που θα προκύψει από τον επόμενο εκλογικό γύρο.

Γιάννης Δ. Μιχαλόπουλος

Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΑΠΘ”