Κυριακή
21
Απρίλιος
TOP

Γ. Πουλοκέφαλος: «Πολιτικά, ο Πέτρος Τατούλης είναι μια καμένη… μπαταρία» (video)

Την εκτίμηση πως η Πελοπόννησος βρίσκεται σε μια υστέρηση και πρέπει να γίνουν άλματα και όχι βήματα για να γυρίσει σελίδα στο… βιβλίο της ανάπτυξης, έκανε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Πουλοκέφαλος, ο οποίος όπως είπε έκλεισε τον προσωπικό, αυτοδιοικητικό του κύκλο και δε διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των πολιτών, καυτηριάζοντας τη στάση ορισμένων που επιμένουν να συνεχίζουν. «Δεν βρέθηκαν από 2010 και μετά τα κατάλληλα πρόσωπα να δώσουν στην Πελοπόννησο, την ώθηση που χρειάζεται», είπε ο κ. Πουλοκέφαλος μιλώντας και για τα 9 χρόνια διοίκησης από τον Πέτρο Τατούλη και για τη θητεία του Παναγιώτη Νίκα. «Μια διαχείριση έκαναν απλώς και μάλιστα, πολλές φορές ήταν κακή. Δεν αξιοποίησαν πόρους και προγράμματα και δεν έγιναν τα μεγάλα έργα που είχε ανάγκη ο τόπος μας», ανέφερε ο περιφερειακός σύμβουλος τονίζοντας πως πρέπει να γίνει μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια, η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Γιώργος Πουλοκέφαλος, είναι από τους λίγους που μπορούν να σχολιάζουν τα της ανανέωσης, αφού ο ίδιος εκτίμησε πως έδωσε ό,τι ήταν να δώσει και δε διεκδικεί ξανά, την ψήφο των πολιτών. «Στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε να αποχωρήσεις. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι και νέα πρόσωπα με καινούριες ιδέες και απόψεις και δύο παλιοί που εκθέτουν τον εαυτό τους στην επιλογή του εκλογικού Σώματος. Από τα νέα πρόσωπα δεν έχει να χάσει η Πελοπόννησος καθώς χρειάζεται μια καινούρια ώθηση και είναι σημαντικό για την περιοχή», είπε ο κ. Πουλοκέφαλος που στάθηκε και στους δύο παλιούς υποψηφίους, τον Πέτρο Τατούλη και τη Δήμητρα Λυμπεροπούλου.

«ΚΑΜΕΝΗ… ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ»

«Ο κ. Τατούλης έπρεπε να κλείσει τον πολιτικό του κύκλο. Αρκετά νομίζω και ειδικά μετά από 9 χρόνια διοίκησης. Πολιτικά, είναι μια καμένη μπαταρία», είπε με νόημα ο κ. Πουλοκέφαλος σχολιάζοντας και τις δεσμεύσεις Τατούλη και επισημαίνοντας πως αντίθετα, η Δήμητρα Λυμπεροπούλου που πάντα είχε θέσεις. «Ο κ. Τατούλης υπόσχεται τον ουρανό με τ’ άστρα και νομίζω πως δεν πείθεται πια ο κόσμος από παχιές κουβέντες. Δε νομίζω πως έχει να δώσει πιο πολύ απ’ ότι έδωσε», ανέφερε ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Γιώργος Πουλοκέφαλος, που σε ό,τι αφορά στο ΠΑΣΟΚ και αφού χαρακτήρισε ευχάριστη έκπληξη την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούλη, άσκησε δριμεία κριτική στη στάση των στελεχών του Κινήματος.

ΛΙΓΟ… ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

«Ήταν κομματικό φάουλ που έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί πιο δυναμικά και θαρραλέα από το κεντρικό κόμμα», δήλωσε σχολιάζοντας το… αντάρτικο στελεχών που δε στηρίζουν Κουτσούλη, ο κ. Πουλοκέφαλος, τονίζοντας το κόμμα κατεβαίνει κατακερματισμένο. «Υπήρξαν οι λάθος επιλογές. Έπρεπε να πουν πως όποιος δεν ακολουθεί τη γραμμή θέτει τον εαυτό του εκτός Κινήματος», δήλωσε καταληκτικά ο περιφερειακός σύμβουλος.