Παρασκευή
27
Ιανουάριος
TOP

Γαϊτάνης στο BEST: «Χυδαιότητα και τοξικότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια υπονόμευσης χωρίς προηγούμενο» (video)

Την εκτίμηση πως οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στο τέλος της τετραετίας εξέφρασε με νόημα παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αναστάσιος Γαϊτάνης.

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. «Ξέρει τι λέει ο Μητσοτάκης και είναι συνεπής. Εμείς δεν πιστεύουμε στην απλή αναλογική θα επιδιώξουμε να πάμε στις δεύτερες εκλογές και ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός και συνεργασία εκείνων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που ασπάζονται το πρόγραμμα της ΝΔ», δήλωσε ο κ. Γαϊτάνης, ο όποιος στάθηκε στα ζητήματα της οικονομίας, αλλά και εκείνο, το μέιζον, των παρακολουθήσεων.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τον Πρωθυπουργό με τις παρακολουθήσεις, Είναι μια χυδαία προσπάθεια να στοχεύσουν τον Πρωθυπουργό γιατί δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Μας έχουν πει δολοφόνους, παιδεραστές, έχουν πει για… ακρίβεια Μητσοτάκη και τώρα βάλλουν κατά του Πρωθυπουργού χωρίς στοιχεία. Η Δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση», είπε ο κ. Γαϊτάνης τονίζοντας πως κυβέρνηση θα είναι πρώτη στην Ευρώπη που θα πάρει θέση να απαγορευτεί η χρήση αυτών των κακόβουλων λογισμικών και πως για λόγους εθνικής ασφάλειας δεν μπορούν να αναφερθούν δημοσίως οι λόγοι των παρακολουθήσεων. Χαρακτηριστικά ήταν όσα σημείωσε για τις θετικές εξελίξεις όπως εκείνη των ερευνών για κοιτάσματα σε Πελοπόννησο και Κρήτη και τη βελτίωση του επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Ο Αναστάσιος Γαϊτάνης μίλησε επίσης για την υπόθεση Πάτση, τονίζοντας πως διεγράφη από το κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα αφού σε ένα κόμμα αξιών και αρχών δε συνάδουν αυτές οι συμπεριφορές. «Δεν είμαστε αλάνθαστοι ούτε τα κάνουμε όλα τέλεια. Είναι καλύτερα να είσαι σε μια σωστή πορεία και να κάνεις λάθη, από το να είσαι στη λάθος πορεία», τόνισε ο κ. Γαϊτάνης.