Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Για αποτέλεσμα στου Ρέντη η Μαύρη Θύελλα

Με το βλέμμα στραμμένο στον Ολυμπιακό Β΄και το ταξίδι στου Ρέντη είναι όλοι στην μεσσηνιακή ΠΑΕ. Μετά το… στραπάτσο της περασμένης Κυριακής και το 1-2 με τον Διαγόρα, άμεσα ζητούμενο είναι οι απώλειες  να τελειώσουν εδώ και η ομάδα να αρχίσει να βάζει στο …σακούλι βαθμούς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους -4 από την κορυφή και στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς συγκομιδή.

Το αποτέλεσμα με την ομάδα της Ρόδου σαφώς και προβλημάτισε με τον Μάκη Χάβο να επισημαίνει στους παίκτες του όσα πήγαν στραβά, παρακολουθώντας και το σχετικό βίντεο επαναφέροντας το κλίμα στην ομάδα εν όψει μιας αποστολής εκτός έδρας.

Αύριο η προετοιμασία μπαίνει στην τελική της ευθεία πριν το σφύριγμα της έναρξης, την Κυριακή στις 5 μ.μ.

Το ηθικό είναι καλό και όλοι πάνε για το αποτέλεσμα όχι μόνο σε αυτό το ματς αλλά και όσα θα ακολουθήσουν μέχρι την διακοπή για τις γιορτές και βεβαίως στα ντέρμπι που έπονται.

Στα αγωνιστικά, ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή τον έμπειρο Ανδρέα Τάτο που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής. Στον ευχάριστο αντίποδα δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν Δημόπουλος και Ματέους που εξέτισαν τις δικές τους ποινές. Αύριο κανονικά προπόνηση θα κάνει και ο Αρίμπας και μένει να φανεί εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μάκη Χάβου.

Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές του αγώνα. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Βλάχος (Αν. Αττικής, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Κολλιάκος και Τσολακίδης (Αθηνών). 4ος ο κ. Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας) και παρατηρητής ο  κ. Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας)

Σ.Τρ.