Δευτέρα
5
Ιούνιος
TOP

Γιατί δεν στηρίζετε την τοπική οικονομία κε Νίκα;

Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση “Πελοπόννησος EXPO 2022” και το καλό περίπτερο, εν αντιθέσει με κάτι προηγούμενα… τσαντίρια που είχαμε στην περιοχή. Αλλά όσο και καλόπιστος να θέλει να είναι κάποιος, έρχεται ο Παναγιώτης Νίκας να του… χαλάσει την αίσθηση.

Κι ενώ από το βήμα των εγκαινίων της Πελοπόννησος EXPO κυλούσε το… μαύρο δάκρυ του Περιφερειάρχη για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας, την ίδια ώρα κυλούσε και το… μέτρο που ο ίδιος συμβάλλει στην στήριξη αυτή.

Στην Διαύγεια είναι αναρτημένη η απόφαση Νίκα για απευθείας ανάθεση σε μια εταιρεία στον Χολαργό (!) με το ποσό των 30.975,20 ευρώ για την κατασκευή του περιπτέρου στην έκθεση.

Δείτε και αναλυτικά εδώ Ω5Ν07Λ1-ΒΝ4

Και ρωτάμε… Δεν υπήρχε μια εταιρεία σε ολόκληρη την Πελοπόννησο να αναλάβει το έργο αυτό και να μείνουν τα λεφτά στην περιφέρεια μας; Αλήθεια αυτή είναι η συμβολή του κ. Νίκα στην στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων που… ματώνουν καθημερινά σε κάθε τομέα ακόμη και σε αυτόν;

Κι εάν στην περίπτωση της Αρεόπολης -αλλά και αλλού- έλεγες έγινε… τυχαία, εδώ πια φαίνεται ότι μόνο τυχαία δεν είναι η κατεύθυνση να πάνε… έξω από την Πελοπόννησο τα λεφτά και η στήριξη.

Θυμάστε που κάποια φορά με πομπώδες ύφος κατηγορούσε τον Π. Τατούλη για πεταμένα λεφτά σε… παλιοεκθέσεις και κάτι άλλα τέτοια. Τώρα βέβαια ο ίδιος τα δίνει στην Αθήνα.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.