Με τη Νομαρχιακή Β1 Αθηνών και στελέχη της ΟΝΝΕΔ Βορείου Τομέα συναντήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με την κομματική βάση.
Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο ίδιος, στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Νομαρχιακής Β1 Αθηνών, καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Βορείου Τομέα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η νέα παρουσία του Γρηγόρη Δημητριάδη σε κομματική συνάντηση προστίθεται στις επαφές που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα με στελέχη και οργανώσεις της ΝΔ, διατηρώντας ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την κομματική βάση.
Ο ίδιος συνόδευσε τη σχετική ανάρτησή του με ένα σύντομο μήνυμα προς τα στελέχη που συμμετείχαν στη συνάντηση: «Με τον πρόεδρο και το ΔΣ της Νομαρχιακής Β1 Αθηνών, καθώς και με τους προέδρους των τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Βορείου Τομέα. Πάντα δίπλα σας! Συνεχίζουμε!».
Με τον πρόεδρο και το ΔΣ της Νομαρχιακής Β1 Αθηνών, καθώς και με τους προέδρους των τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Βορείου Τομέα.
Πάντα δίπλα σας! Συνεχίζουμε! 💪🏻 pic.twitter.com/PL9maX2co6
— GDimitriadis (@grigoris_d) September 17, 2026