Παρασκευή
16
Απρίλιος
TOP

H ΕΟΠΕ ανακοίνωσε και επίσημα την Pre League Ανδρών 2020-21 – Οι αντίπαλοι της “Καλαμάτας 80”

H ΕΟΠΕ ανακοίνωσε και επίσημα την ειδική προκήρυξη της Pre League Ανδρών 2020-21 καθώς και την  Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2020-21.

Η ομάδα της “Καλαμάτα 80” που τη νέα σεζόν παίζει στην νέα κατηγορία της Pre League Ανδρών, τοποθετήθηκε στην πρώτη ζώνη και θα βρεθεί αντιμέτωπη με ΑΕΚ Αθηνών, ΑΟ Αιγιαλέων, ΑΣ Κέρκης, ΑΣ Πανερυθραϊκό και ΓΣ Πανιώνιο.

Πλέον, η καλαματιανή ομάδα, όπως και όλες οι ομάδες που έχουν εξασφαλισει τη συμμετοχή τους στη νέα αυτή κατηγορία πετοσφαίρισης, έχει περιθώριο έως και τις 8 Ιουλίου να δηλώσει συμμετοχή.

Παράλληλα, η Ε.Ο.ΠΕ. υπενθυμίζει, ότι, σύμφωνα με την Γενικό Κανονισμό Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, όπως τροποποιήθηκε με την , με αρ. 624/15.6.2020 απόφαση του ΔΣ ΕΟΠΕ, προβλέπεται ότι (άρθρο 9):

“Σωματείο, που δικαιούται συμμετοχής σε πρωτάθλημα εθνικής ή τοπικής κατηγορίας, δύναται να δηλώσει έως τις 30 Ιουνίου εκάστου έτους, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, που δεν ανακαλείται και υποβολή σχετικού αποσπάσματος πρακτικού, ότι επιθυμεί ν’ αγωνιστεί σε συγκεκριμένο/α Πρωτάθλημα/τα κατώτερης Κατηγορίας. Η προθεσμία αυτή δύναται να τροποποιηθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΟΠΕ και ανακοινώνεται με την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων. Ειδικά για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων είναι η ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020»

Η προθεσμία αυτή, δεν αφορά τα Σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην νεοσύστατη κατηγορία Pre League Ανδρών, τα οποία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εάν επιθυμούν να αγωνιστούν σε αυτή, μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7/2020. Τα Σωματεία αυτά, σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στην Pre League, μπορούν να δηλώσουν ότι επιθυμούν να αγωνιστούν σε άλλη Κατηγορία (εκτός της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών), μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7/2020.”