Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Η ΔΕΥΑΚ βάζει μπροστά τις εργασίες για το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων σε Άρι, Άμμο και Μικρομάνη

Η ΔΕΥΑ Καλαμάτας αρχίζει την προετοιμασία για την εκτέλεση του έργου «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Άριος, Άμμου και Μικρομάνης», με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ανωτέρων οικισμών να φροντίσουν για τα παρακάτω:

  • να καταθέσουν αίτηση σύνδεσης με το προς κατασκευή δίκτυο αποχέτευσης συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στο αρμόδιο γραφείο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας.
  • να φροντίσουν για την έγκαιρη υπόδειξη του σημείου (θέση και βάθος) που θα τοποθετηθεί το φρεάτιο προσαρμογής της εξωτερικής διακλάδωσης του δικτύου, όπου και θα συνδεθεί το εσωτερικό δίκτυο του ακινήτου τους.

Σημειώνεται ότι σχετική ενημέρωση έχουν λάβει οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Άριος, Άμμου και Μικρομάνης, καθώς η συνεργασία των κατοίκων είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορεί να γίνει σωστός προγραμματισμός και οι ανάλογες ενέργειες από πλευράς της ΔΕΥΑ Καλαμάτας με στόχο την ταχύτερη κατασκευή του έργου.

Πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας (Σπάρτης 46) και στα τηλέφωνα: 2721063168 (κ. Γ. Γεωργίου) και 2721063161 (κα Αικ. Καλαποθαράκου).

ellada2 0 tameio