Τρίτη
6
Δεκέμβριος
TOP

Η επιστροφή Αναστόπουλου στη Μαύρη Θύελλα: “Δεν υπάρχει άλλος στόχος από την άνοδο” (video)

Με το ίδιο ισχυρό ταμπεραμέντο ο Νίκος Αναστόπουλος έπιασε σήμερα δουλειά στα Παλιαμπελα, παραλαμβάνοντας τα ηνία της “Μαύρης Θύελλας”.

Πιο έτοιμος από ποτέ για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου στη Superleague δήλωσε άμα τη επιστροφή του ο Νίκος Αναστόπουλος. Με το ίδιο ισχυρό ταμπεραμέντο βρέθηκε ξανά στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, διαδεχόμενος τον καταξιωμένο, Σάκη Τσιώλη.

Ο “αλενατόρε” δήλωσε γνώστης του υλικού της Μαύρης Θύελλας, το οποίο χαρακτήρισε ποιοτικό και ανώτερης κατηγορίας. Δεν απέκλεισε, βέβαια, το ενδεχόμενο μιας προσθήκης της τελευταίας στιγμής. Άλλωστε το ρόστερ ξεπερνά τους 30 ποδοσφαιριστές, αριθμός υπεραρκετός για οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα.

Ρωτήθηκε  και για τους λόγους που τον οδήγησαν προ εξαμήνου να αποχωρήσει τονίζοντας  πως  πλέον δεν υφίστανται αναφερόμενος προφανώς στη περιβόητη υπόθεση της αδειοδότησης και όλα όσα επακολούθησαν και στο πρόσωπο του κου Παπασταματη ο οποίος αποχώρησε κατόπιν προεδρικής απόφασης.

Σε σχετική ερώτηση δε δίστασε να τονίσει με στόμφο ότι “δεν υπάρχει άλλος στόχος πλην της ανόδου” και ο μόνος υπεύθυνος για οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είναι ο ίδιος.

Τέλος, δεν έκρυψε την εκτίμηση του για τον Σάκη Τσιώλη λέγοντας χαρακτηριστικά πως “αυτή είναι η μοίρα των προπονητών”.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Βεργής, καλωσόρισε και ευχήθηκε αγωνιστικές επιτυχίες στον Νίκο Αναστόπουλο, κάνοντας ωστόσο ειδική μνεία στο έργο που άφησε πίσω του ο Σάκης Τσιώλης, ευχόμενός του τα καλύτερα στον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό διευκρινιζοντας πως για την απόφαση που ελήφθη αναφορικά  με τον προπονητή πως θα έχει η ώρα της κρίσης.

“Το υλικό είναι ανώτερης κατηγορίας. Μας καθιστά πρωταθλητές”σημείωσε αναφερόμενος στο ροστερ του συλλόγου

Όσον αφορά στην επιλογή του νέου προπονητή, καθ’όλη τη διάρκεια των συζητήσεων ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης υπήρξε διχογνωμία, αλλά τελικά έκριναν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες ο Νίκος Αναστόπουλος είναι αυτός που μπορεί να φέρει σε πέρας τους στόχους που έχει θέσει η ΠΑΕ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργου Ράλλη, ο οποίος ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του επιτυχίες στο νέο προπονητή, τον οποίο θεωρεί οπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν πολυτέλεια για την κατηγορία.

Μετά τις δηλώσεις, ακολούθησε ομιλία του Νίκου Αναστόπουλου προς τους παίκτες και προπόνηση, παρουσία του Γιώργου Πολυμενέα, του Τάκη Δρουγα και του Ρόμπσον Ντος Σάντος παρουσία λιγοστών οπαδών της ομάδας.