Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Η Greenvolt Next παρουσίασε στην Καλαμάτα τις λύσεις για την ενεργειακή μετάβαση των επιχειρήσεων (video)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις η ημερίδα «Βιώσιμης Ανάπτυξης» την οποία και διοργάνωσε στην Καλαμάτα, η “Greenvolt next”.

Μια ημερίδα στην οποία επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την Ενεργειακή Μετάβαση των Επιχειρήσεων, αλλά κύρια, το ποιες είναι οι λύσεις που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξή τους. Κι εδώ υπήρξαν ουσιαστικές απαντήσεις που έρχεται η γνωστή εταιρεία να δώσει με τον όλο της σχεδιασμό.

Η Greenvolt Next Greece συνδυάζει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Ομίλου Greenvolt στον τομέα της πράσινης ενέργειας, με τη δύναμη και την υψηλή αναγνώριση του Ομίλου Globalsat στον τομέα της τεχνολογίας. Η Greenvolt Next Greece έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις καταναλώνουν, παράγουν και μοιράζονται την ενέργεια, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τον ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό της αγοράς. Η Ελλάδα αποτελεί τον 4ο σταθμό της επέκτασης της Greenvolt στον τομέα της κατανεμημένης ηλεκτροπαραγωγής από ανανεώσιμες πηγές (Distributed Generation) και οι υπηρεσίες της Greenvolt Next Greece καλύπτουν τέσσερα βασικά πεδία: λύσεις ηλιακής ενέργειας, ανάπτυξη σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ΙοΤ Smart Metering καθώς και ανάπτυξη έργων Ενεργειακών Κοινοτήτων για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος.

Ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης.

Ο Διονύσης Ανάργυρος, Εμπορικός Διευθυντής της Greenvolt Next.

Ο Ζαχαρίας Καλούδης, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της Greenvolt Next.

     

Περισσότερα για την Greenvolt Νext εδώ