Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Η Καλαμάτα BC επενδύει σε νέο “αίμα” – Στα μελανόλευκα ο Θοδωρής Μουργής

Στο νέο αίμα και αθλητές με ταλέντο επενδύει η ομάδα της Καλαμάτας BC με την φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται πλέον ο ταλαντούχος «άσος» Θοδωρής Μουργής.
Ένας από τους πλέον δυναμικούς αθλητές του μεσσηνιακού μπάσκετ που αποτέλεσε βασικός πυλώνας στην ομάδα της Καλαμάτα 80 στο πρωτάθλημα της Γ  Εθνικής πέρυσι και νωρίτερα σε εκείνο της πρώτης κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“Η διοίκηση της Kalamata BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Θοδωρή Μουργή.
Ο ταλαντούχος «άσος» (2-3, 1.97, 2005) θα αποτελέσει κομμάτι της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο, που θα μας βρει στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο Θοδωρής ξεκίνησε την αθλητική πορεία του στην Καλαμάτα ’80, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολύ νεαρή ηλικία τις δύο τελευταίες χρονιές, τόσο στην άνοδο στη Γ’ Εθνική όσο και στην αξιόλογη πορεία της ομάδας του αμέσως μετά. Έχει υπάρξει, επίσης, διεθνής με τις εθνικές Παίδων και Παμπαίδων.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής μας, ο Θοδωρής ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Καλαμάτας ’80, η οποία αποδέχθηκε το αίτημα μεταγραφής μου στην Kalamata BC. Θέλω, σε αυτό το σημείο, να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κύριο Νίκο Πεφάνη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια με πίστεψε και με στήριξε εντός κι εκτός παρκέ. Αναφορικά με την νέα μου ομάδα, εύχομαι υγεία σε όλα τα μέλη της και να εκπληρωθούν όλοι μας οι στόχοι».
Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στις τάξεις του συλλόγου μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα μελανόλευκα.”