Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

Η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαθεοδωρίδη και Ταβουλαρέα με τον δήμαρχο Καλαμάτας

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο  που πρόκειται να ενταχθεί στο πλαίσιο δημιουργίας ενός “Σύγχρονου Εμβληματικού Αθλητικού Κέντρου με Εθνικά Χαρακτηριστικά και Περιφερειακή Αναφορά”, στα Παλιάμπελα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης των μελών της ΠΑΕ Καλαμάτας, κ.κ. Παπαθεοδωρίδη και Ταβουλαρέα με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο.

Στη συνάντηση που είχαν με τον πρώτο πολίτη της πόλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη της κ. Παπαθεοδωρίδης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ κ. Ταβουλαρέας, η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως στην κατασκευή ενός σύγχρονου και λειτουργικού ποδοσφαιρικού γηπέδου που αποτελεί διακαής στόχος και όνειρο ζωής του Προέδρου της ομάδας κου Πρασσά.

“Ο κ. Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ.Βρούτση αποφασίστηκε η κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου να ενταχθεί στο πλαίσιο δημιουργίας ενός “Σύγχρονου Εμβληματικού Αθλητικού Κέντρου με Εθνικά Χαρακτηριστικά και Περιφερειακή Αναφορά” με προτεινόμενη θέση τα Παλιάμπελα και την ευρύτερη περιοχή.

Το Αθλητικό Κέντρο θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδόσφαιρου, κλειστό γυμναστήριο, κλειστό κολυμβητήριο, γήπεδα τένις, γήπεδα παντελ κ.α. Με χρονική προτεραιότητα υλοποίησης το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο.

Ως ομάδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο μας για το αταλάντευτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει προκειμένου οι επόμενες γενιές αθλητών να χαρούν την ανάπτυξη και πρόοδο του αθλητισμού στην περιοχή μας” αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Δεύτερη φάση αναζωογόνησης του χλοοτάπητα

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Καλαμάτα έκανε γνωστό ότι στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας ξεκινά και η δεύτερη φάση αναζωογόνησης του χλοοτάπητα.
Θα ακολουθηθεί η διαδικασία κουρέματος, άρδευσης, κυλινδρισμού, καταπολέμησης ζιζανίων, αερισμού και λίπανσης.