Τετάρτη
29
Μάρτιος
TOP

Η «μάχη» στο ΚΙΝΑΛ: Ηχηρά μηνύματα Ανδρουλάκη από την Καλαμάτα (pics-video)

Το στίγμα του από την Καλαμάτα έδωσε απόψε με κεντρικό μήνυμα το “μαζί μπροστά” ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Ευρωβουλευτής -με αξιοσημείωτη δράση- και υποψήφιος για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, στην ομιλία του στο αμφιθέατρο “Αλ. Κουμουνδούρος” έδειξε το “δρόμο για τη φυγή προς τα εμπρός”, ζητώντας την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του και τις ιδέες του, προκειμένου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε να γίνει “το ΠΑΣΟΚ κόμμα εξουσίας”.

O κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για ένα “λαογέννητο πρόγραμμα” που θα αποτυπώνει τις ανάγκες της κοινωνίας και της περιφέρειας με έμφαση στην περιφερειακή ανάπτυξη που “θα ξεκινά από εσάς”, στεκόμενος στην ενότητα που θα εξασφαλίζεται από την ίδια τη βάση. Επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ που “κάνει τον τροχονόμο”, σημειώνοντας πως πρέπει να γνωρίζει “ο κόσμος τη δική μας πρόταση” και πως “εάν φύγει ο Μητσοτάκης, ερχόμαστε εμείς”

Η υποδοχή που επεφύλαξαν στο Νίκο Ανδρουλάκη οι νέες και οι νέοι του κόμματος ήταν εντυπωσιακή με καπνογόνα και συνθήματα.

Ο κ. Ανδρουλάκης στάθηκε ιδιαίτερα στη νέα γενιά σημειώνοντας πως “…αγκαλιάζουμε όλους τους παλιούς μας ψηφοφόρους, οι οποίοι έφυγαν από την παράταξή μας για πολλούς λόγους. Θέλουμε δίπλα μας και τους νέους ψηφοφόρους που δεν μας έχουν ψηφίσει ποτέ, αλλά έχουμε κοινές αγωνίες για τις ανισότητες στην ελληνική κοινωνία”, καλώντας όλους σε ένα προσκλητήριο συμμετοχής και νίκης με την “ενότητα και την ανανέωση οδηγούς για το μέλλον”.

Πολύς κόσμος έδωσε το παρών στο αμφιθέατρο Αλ. Κουμουνδούρος