Παρασκευή
24
Μάρτιος
TOP

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό του μεσσηνιακού πόλο – Επίσκεψη μελών της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας στον αντιπεριφερειάρχη

Την αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις προπάθειες για την ανάδειξ του μεσσηνιακού πόλο που κάνει η ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας, βεβαίωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με μέλη του συλλόγου λίγο καιρό μετά την επίτευξη της ανόδου του καλαματιανού συλλόγου στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών της υδατοσφαίρισης.

Τον κ. Αναστασόπουλο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας Γιάννης Καλαμαράς και ο προπονητής του τμήματος υδατοσφαίρισης Κώστας Πετρόπουλος. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω του Αντιπεριφερειάρχη κου Αναστασόπουλου για την επιτυχία του καλαματιανού πόλο μιας και η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας ανέβηκε στην Β Εθνική κατηγορία κατακτώντας την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Φυσικά δεν παρέλειψαν να τον ευχαριστήσουν για τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας τον Ιούνιο του 2021 «Όχι στα ναρκωτικά, Ναι στον Αθλητισμό».

Ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον πρόεδρο του σωματείου και τον προπονητή του τμήματος πόλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και της ανόδου στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης, ανέφερε ότι τόσο η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο και ο ίδιος θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή, αλλά και για τις πρωτοβουλίες και δράσεις που θα λάβουν χώρα για την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.